www.dogru.turkforumpro.net
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

www.dogru.turkforumpro.net

Paylaşımın adresi

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
En iyi yollayıcılar
harbikiz
"F.Bahçe'yi çok seviyorum" I_vote_lcap"F.Bahçe'yi çok seviyorum" I_voting_bar"F.Bahçe'yi çok seviyorum" I_vote_rcap 
Fırat
"F.Bahçe'yi çok seviyorum" I_vote_lcap"F.Bahçe'yi çok seviyorum" I_voting_bar"F.Bahçe'yi çok seviyorum" I_vote_rcap 
gamzeligüzel
hazal_331
fahriye92
bushra
SHETANE
demet-00
onkolik
DeLi_RüZg@R
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
En son konular
» Kader - İllaki Kader (2008)
"F.Bahçe'yi çok seviyorum" Icon_minitimePtsi Mayıs 04, 2009 8:05 am tarafından kucuk

» Emrah - Yelpaze Albümü (2008)
"F.Bahçe'yi çok seviyorum" Icon_minitimeCuma Mart 13, 2009 6:51 pm tarafından kucuk

» Teoman & Yüksek Sadakat [2008]
"F.Bahçe'yi çok seviyorum" Icon_minitimePerş. Şub. 26, 2009 9:07 am tarafından talat

» cumhuriyetimzn 84.yılı içn 84 e kadr sayıyırz
"F.Bahçe'yi çok seviyorum" Icon_minitimeCuma Eyl. 05, 2008 6:31 pm tarafından harbikiz

» A_dan_Z_ye Türkiyemiz Çok Güzel Tavsiye Edebilirim :)
"F.Bahçe'yi çok seviyorum" Icon_minitimeCuma Eyl. 05, 2008 9:39 am tarafından harbikiz

» Güzel Yurdum Çocuk Şarkısı Çok Güzel Tavsiye Edilir :)
"F.Bahçe'yi çok seviyorum" Icon_minitimeCuma Eyl. 05, 2008 9:39 am tarafından harbikiz

» Türkiyenin 4 yanında Çocuk Şarkısı Çok Güzel Tavsiye Edilir :)
"F.Bahçe'yi çok seviyorum" Icon_minitimeCuma Eyl. 05, 2008 9:38 am tarafından harbikiz

» Çocuklarda davranış sorunu: Yalan söyleme
"F.Bahçe'yi çok seviyorum" Icon_minitimePerş. Eyl. 04, 2008 6:58 pm tarafından harbikiz

» Terör çocuğunuzu etkilemesin
"F.Bahçe'yi çok seviyorum" Icon_minitimePerş. Eyl. 04, 2008 6:57 pm tarafından harbikiz

» Sağlıklı iletişimin en temel kavramı; empati
"F.Bahçe'yi çok seviyorum" Icon_minitimePerş. Eyl. 04, 2008 6:55 pm tarafından harbikiz

"F.Bahçe'yi çok seviyorum"

YazarMesaj
harbikiz

harbikiz

Kadın
Lakap : harbikiz

"F.Bahçe'yi çok seviyorum" Empty
MesajKonu: "F.Bahçe'yi çok seviyorum"   "F.Bahçe'yi çok seviyorum" Icon_minitimeCuma Ağus. 01, 2008 12:51 pm

2005-06 sezonunda Juventus'tan Fenerbahçemize transfer olan ve gösterdiği performans ile sarı lacivertli taraftarlarımızın gönlünde taht kuran Stephen Appiah, artık sarı lacivertli formadan uzak.

Geçen sezon yakalandığı damar tıkanıklığı hastalığı sebebiyle yaklaşık 7 aydır futboldan uzak kalan Ganalı futbolcu, bu süreç içerisinde yaşanan olayların ardından sarı lacivertli takımımızdan kopmuştu. Şu anda serbest oyuncu stasünde bulunan Ganalı yıldız, geçtiğimiz günlerde özel işleri için günübirlik İstanbul'a geldi. İstanbul'da sadece DHA'nın görüntülediği Ganalı yıldız, DHA'ya özel açıklamalarda bulundu.

"ARTIK İYİLEŞTİM"

Özellikle yönetimimize oldukça kırgın olan Ganalı futbolcu, herşeye rağmen Fenerbahçemizi çok sevdiğini söyledi. Hastalığının tam olarak iyileştiğini belirten 28 yaşındaki futbolcu, hayatta ollduğu için de tanrıya şükrediyor. Appiah, "İtalya'da çalışmalarım sürüyor. Artık rahatsızlığım geride kaldı. Damar tıkanıklığı sorunu artık yok. Şu anda her şey çok iyi. Topla çalışmalara da başladım. Oldukça yoğun bir tempo ile çalıştım" dedi.
https://dogru.yetkinforum.com

"F.Bahçe'yi çok seviyorum"
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Deniz_seni seviyorum
» seni seviyorum
» Jozsef Garami: "'Kimse Mucize Beklemesin''
» ""ELVEDA""