2005-06 sezonunda Juventus'tan Fenerbahçemize transfer olan ve gösterdiği performans ile sarı lacivertli taraftarlarımızın gönlünde taht kuran Stephen Appiah, artık sarı lacivertli formadan uzak.
Geçen sezon yakalandığı damar tıkanıklığı hastalığı sebebiyle yaklaşık 7 aydır futboldan uzak kalan Ganalı futbolcu, bu süreç içerisinde yaşanan olayların ardından sarı lacivertli takımımızdan kopmuştu. Şu anda serbest oyuncu stasünde bulunan Ganalı yıldız, geçtiğimiz günlerde özel işleri için günübirlik İstanbul'a geldi. İstanbul'da sadece DHA'nın görüntülediği Ganalı yıldız, DHA'ya özel açıklamalarda bulundu.
"ARTIK İYİLEŞTİM"
Özellikle yönetimimize oldukça kırgın olan Ganalı futbolcu, herşeye rağmen Fenerbahçemizi çok sevdiğini söyledi. Hastalığının tam olarak iyileştiğini belirten 28 yaşındaki futbolcu, hayatta ollduğu için de tanrıya şükrediyor. Appiah, "İtalya'da çalışmalarım sürüyor. Artık rahatsızlığım geride kaldı. Damar tıkanıklığı sorunu artık yok. Şu anda her şey çok iyi. Topla çalışmalara da başladım. Oldukça yoğun bir tempo ile çalıştım" dedi.