www.dogru.turkforumpro.net
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

www.dogru.turkforumpro.net

Paylaşımın adresi

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
En iyi yollayıcılar
harbikiz
seni seviyorum I_vote_lcapseni seviyorum I_voting_barseni seviyorum I_vote_rcap 
Fırat
gamzeligüzel
hazal_331
fahriye92
bushra
SHETANE
demet-00
onkolik
DeLi_RüZg@R
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
En son konular
» Kader - İllaki Kader (2008)
seni seviyorum Icon_minitimePtsi Mayıs 04, 2009 8:05 am tarafından kucuk

» Emrah - Yelpaze Albümü (2008)
seni seviyorum Icon_minitimeCuma Mart 13, 2009 6:51 pm tarafından kucuk

» Teoman & Yüksek Sadakat [2008]
seni seviyorum Icon_minitimePerş. Şub. 26, 2009 9:07 am tarafından talat

» cumhuriyetimzn 84.yılı içn 84 e kadr sayıyırz
seni seviyorum Icon_minitimeCuma Eyl. 05, 2008 6:31 pm tarafından harbikiz

» A_dan_Z_ye Türkiyemiz Çok Güzel Tavsiye Edebilirim :)
seni seviyorum Icon_minitimeCuma Eyl. 05, 2008 9:39 am tarafından harbikiz

» Güzel Yurdum Çocuk Şarkısı Çok Güzel Tavsiye Edilir :)
seni seviyorum Icon_minitimeCuma Eyl. 05, 2008 9:39 am tarafından harbikiz

» Türkiyenin 4 yanında Çocuk Şarkısı Çok Güzel Tavsiye Edilir :)
seni seviyorum Icon_minitimeCuma Eyl. 05, 2008 9:38 am tarafından harbikiz

» Çocuklarda davranış sorunu: Yalan söyleme
seni seviyorum Icon_minitimePerş. Eyl. 04, 2008 6:58 pm tarafından harbikiz

» Terör çocuğunuzu etkilemesin
seni seviyorum Icon_minitimePerş. Eyl. 04, 2008 6:57 pm tarafından harbikiz

» Sağlıklı iletişimin en temel kavramı; empati
seni seviyorum Icon_minitimePerş. Eyl. 04, 2008 6:55 pm tarafından harbikiz

seni seviyorum

3 posters
YazarMesaj
fahriye92

fahriye92

Kadın

seni seviyorum Empty
MesajKonu: seni seviyorum   seni seviyorum Icon_minitimeÇarş. Ağus. 06, 2008 11:26 am

Seni seviyorum…
Seni seviyorum derdin bana. Sanki azınla değil de yüreğinle söylerdin. Öyle bir söylerdin ki gözlerin diline eşlik ederdi…Seni seviyorum derdin yüreğin titrerdi. Elinle, kolunla tüm vücudunla söylerdin. Hücrelerin bile haykırırdı sanki. Seni seviyorum…
Hadi ordan be kızım kandırma kendi!
Benim aşkımdı seni yücelten. Sen seviyorum derdin yalnızca aslında benim içim titrerdi, içimi titretirdin. Sen yalnızca seviyorum derdin benim kalbim çırpınırdı delicesine. Benim yüreğim erirdi azından çıkacak sözle. Gözlerine bakarken kalbim dururdu, ruhum derinliklerinde kaybolurdu…
Aslında sen değilde ben kendimden geçerdim seni seviyorum derken. Yukardakilerin hepside benim yaşadıklarımdı zaten. Ben hayal aleminde onları sana ayy noldu ne diyorum ben etmiştim şuursuzca. Hep beklediğim, hep özlediğim aşktı aslında onlar…
Sen hep bitaneydin ya bende, hep tek hep yegane. Hani hep en mükemmeldin. Hani kusursuzdun ya bende, vazgeçemediğimdin hani. Sanmaki senin sayende. Sanmaki aslında öyle olduğundan. Senin büyüklüğün benim aşkımdan. Senin vazgeçilmeyişin benim sevgimden…
Öyle sevmişim ki seni yeni biri olmuşsun bende. Sen, sen olmaktan çıkmışsın. Mecnun olmuşsun, hemde hiç hak etmediğin halde!
Senden sonra farkına varıyorum tüm bunların. Tozpembe bulutların arasından tozlu, dumanlı gri bir yeryüzüne düşmüşüm ardından. Sen çıktığında hayatımdan rüyadan uyanmışım, gerçeklerin farkına varmışım. Şimdi tebessümle bakıyorum arkandan ve hep şu sözcükler dökülüyor azımdan…
Neden girdin hayatıma lanet olası? Neden? Defalarca bunu bana bi kere daha yapma dememe rağmen neden hep geri döndün? Şimdi sana son kez veda etmenin ağırlığı var üstümde aylar geçti hala atamadım. Ama bitti her şey! Sen bende mahşere kadarda değil ebediyen öldün…
Artık kendini fazla önemseme seni sen yapan bendim…
Her şeye rağmen ne yazıkki ben seni hala seviyorum…
Unutamadığım yeşil gözlerine…

seni seviyorum Gllwh9
harbikiz

harbikiz

Kadın
Lakap : harbikiz

seni seviyorum Empty
MesajKonu: Geri: seni seviyorum   seni seviyorum Icon_minitimeÇarş. Ağus. 06, 2008 11:34 am

teşekkürler cnm benim eline sağlık...Sad
https://dogru.yetkinforum.com
bushra

bushra

Kadın

seni seviyorum Empty
MesajKonu: Geri: seni seviyorum   seni seviyorum Icon_minitimePerş. Eyl. 04, 2008 2:33 pm

yıne süper lol!

seni seviyorum
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Deniz_seni seviyorum