www.dogru.turkforumpro.net
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

www.dogru.turkforumpro.net

Paylaşımın adresi

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
En iyi yollayıcılar
harbikiz
****yarısı benim**** I_vote_lcap****yarısı benim**** I_voting_bar****yarısı benim**** I_vote_rcap 
Fırat
****yarısı benim**** I_vote_lcap****yarısı benim**** I_voting_bar****yarısı benim**** I_vote_rcap 
gamzeligüzel
hazal_331
fahriye92
bushra
SHETANE
demet-00
onkolik
DeLi_RüZg@R
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
En son konular
» Kader - İllaki Kader (2008)
****yarısı benim**** Icon_minitimePtsi Mayıs 04, 2009 8:05 am tarafından kucuk

» Emrah - Yelpaze Albümü (2008)
****yarısı benim**** Icon_minitimeCuma Mart 13, 2009 6:51 pm tarafından kucuk

» Teoman & Yüksek Sadakat [2008]
****yarısı benim**** Icon_minitimePerş. Şub. 26, 2009 9:07 am tarafından talat

» cumhuriyetimzn 84.yılı içn 84 e kadr sayıyırz
****yarısı benim**** Icon_minitimeCuma Eyl. 05, 2008 6:31 pm tarafından harbikiz

» A_dan_Z_ye Türkiyemiz Çok Güzel Tavsiye Edebilirim :)
****yarısı benim**** Icon_minitimeCuma Eyl. 05, 2008 9:39 am tarafından harbikiz

» Güzel Yurdum Çocuk Şarkısı Çok Güzel Tavsiye Edilir :)
****yarısı benim**** Icon_minitimeCuma Eyl. 05, 2008 9:39 am tarafından harbikiz

» Türkiyenin 4 yanında Çocuk Şarkısı Çok Güzel Tavsiye Edilir :)
****yarısı benim**** Icon_minitimeCuma Eyl. 05, 2008 9:38 am tarafından harbikiz

» Çocuklarda davranış sorunu: Yalan söyleme
****yarısı benim**** Icon_minitimePerş. Eyl. 04, 2008 6:58 pm tarafından harbikiz

» Terör çocuğunuzu etkilemesin
****yarısı benim**** Icon_minitimePerş. Eyl. 04, 2008 6:57 pm tarafından harbikiz

» Sağlıklı iletişimin en temel kavramı; empati
****yarısı benim**** Icon_minitimePerş. Eyl. 04, 2008 6:55 pm tarafından harbikiz

****yarısı benim****

2 posters
YazarMesaj
harbikiz

harbikiz

Kadın
Lakap : harbikiz

****yarısı benim**** Empty
MesajKonu: ****yarısı benim****   ****yarısı benim**** Icon_minitimePtsi Tem. 21, 2008 5:59 pm

yarısı benim

temel ve dursun kola almışlar. temel demiş kolanın yarısı senin yarısı benim demis.dursun kabul etmiş temel kolayı içip bitirmiş.dursun temele niye kolanın hepsini icdin demiş. alttaki yarısı benim di o yuzden usttekini de icmek zorunda kaldım demiş.
https://dogru.yetkinforum.com
Fırat
Admin
Admin
Fırat

Erkek
Lakap : xxfiratxx

****yarısı benim**** Empty
MesajKonu: Geri: ****yarısı benim****   ****yarısı benim**** Icon_minitimeSalı Tem. 22, 2008 11:44 am

cok güzel ...
https://dogru.yetkinforum.com

****yarısı benim****
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-