www.dogru.turkforumpro.net
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

www.dogru.turkforumpro.net

Paylaşımın adresi

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
En iyi yollayıcılar
harbikiz
Bir bebeğin hikayesi I_vote_lcapBir bebeğin hikayesi I_voting_barBir bebeğin hikayesi I_vote_rcap 
Fırat
Bir bebeğin hikayesi I_vote_lcapBir bebeğin hikayesi I_voting_barBir bebeğin hikayesi I_vote_rcap 
gamzeligüzel
hazal_331
fahriye92
bushra
SHETANE
demet-00
onkolik
DeLi_RüZg@R
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
En son konular
» Kader - İllaki Kader (2008)
Bir bebeğin hikayesi Icon_minitimePtsi Mayıs 04, 2009 8:05 am tarafından kucuk

» Emrah - Yelpaze Albümü (2008)
Bir bebeğin hikayesi Icon_minitimeCuma Mart 13, 2009 6:51 pm tarafından kucuk

» Teoman & Yüksek Sadakat [2008]
Bir bebeğin hikayesi Icon_minitimePerş. Şub. 26, 2009 9:07 am tarafından talat

» cumhuriyetimzn 84.yılı içn 84 e kadr sayıyırz
Bir bebeğin hikayesi Icon_minitimeCuma Eyl. 05, 2008 6:31 pm tarafından harbikiz

» A_dan_Z_ye Türkiyemiz Çok Güzel Tavsiye Edebilirim :)
Bir bebeğin hikayesi Icon_minitimeCuma Eyl. 05, 2008 9:39 am tarafından harbikiz

» Güzel Yurdum Çocuk Şarkısı Çok Güzel Tavsiye Edilir :)
Bir bebeğin hikayesi Icon_minitimeCuma Eyl. 05, 2008 9:39 am tarafından harbikiz

» Türkiyenin 4 yanında Çocuk Şarkısı Çok Güzel Tavsiye Edilir :)
Bir bebeğin hikayesi Icon_minitimeCuma Eyl. 05, 2008 9:38 am tarafından harbikiz

» Çocuklarda davranış sorunu: Yalan söyleme
Bir bebeğin hikayesi Icon_minitimePerş. Eyl. 04, 2008 6:58 pm tarafından harbikiz

» Terör çocuğunuzu etkilemesin
Bir bebeğin hikayesi Icon_minitimePerş. Eyl. 04, 2008 6:57 pm tarafından harbikiz

» Sağlıklı iletişimin en temel kavramı; empati
Bir bebeğin hikayesi Icon_minitimePerş. Eyl. 04, 2008 6:55 pm tarafından harbikiz

Bir bebeğin hikayesi

2 posters
YazarMesaj
fahriye92

fahriye92

Kadın

Bir bebeğin hikayesi Empty
MesajKonu: Bir bebeğin hikayesi   Bir bebeğin hikayesi Icon_minitimeÇarş. Ağus. 06, 2008 10:09 pm

Genç kadın,bebeğin güzelliği karşısında büyülenmiş gibiydi.Kıvırcık sarı saçları,iri mavi gözleri,kalkık bir burun ve küçük kırmızı dudaklarıyla bir kartpostalı andıran bebek,kadının şimdiye kadar gördüğü en cana yakın kız çocuğuydu.

Onun ipek yanaklarını doya doya öpmek ve cennet kokusunu içine çekmek için eğildiğinde:

“Dokunma bana…” diye bir ses duydu.

“Beni okşamaya hakkın yok senin…”

Kadın korkuyla irkilip etrafına bakındı.Bebekle kendisinden başka içerde kimse yoktu.Aynı sesi tekrar duyduğunda bebeğe döndü.Aman Allahım!..Yeni doğmuş gibi görünmesine rağmen konuşan oydu:

“Bana yaklaşmanı istemiyorum” diye devam etti.

“Hemen uzaklaş benden…”

Kadın,biraz olsun kendini toparlayarak:

“Çocuklarımız hep erkek oluyor” dedi. “Onlar da güzel ama kız çocukları başka.Bu yüzden seni öpmek istedim.”

“Beni öpemezsin” diye ağlamaya başladı bebek.”Benim de seni öpemeyeceğim gibi…”

“Neden?” diye sordu kadın. “Neden öpemezsin ki?”
Bebek,hıçkırıklara boğulurken:

“Bunun sebebini bilmen gerekir” dedi.“Düşünürsen mutlaka bulacaksın…”

Kadın,neler olup bittiğini hatırlamak üzereyken kendine geldi.Özel bir hastanenin en lüks odasında yatıyor ve narkozun tesirinden midesi bulanıyordu.Aile dostları olan tanınmış doktor,odayı dolduran çiçeklerden bir tanesini vazodan çıkartıp kadına uzatırken:

“Geçmiş olsun hanımefendi”dedi. “Başarılı bir kürtajdı doğrusu.Ha..! Sahi “kız”mış aldırdığınız bebek.”

Bir bebeğin hikayesi Bebipf5
Bir bebeğin hikayesi Bebipf5.8d5135011f
harbikiz

harbikiz

Kadın
Lakap : harbikiz

Bir bebeğin hikayesi Empty
MesajKonu: Geri: Bir bebeğin hikayesi   Bir bebeğin hikayesi Icon_minitimePerş. Ağus. 07, 2008 8:58 am

gerçekten çok etkilendim.paylaşımı için teşekkürler cnm. Sad
https://dogru.yetkinforum.com

Bir bebeğin hikayesi
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-