www.dogru.turkforumpro.net
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

www.dogru.turkforumpro.net

Paylaşımın adresi

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
En iyi yollayıcılar
harbikiz
beni hatırlayınız.... I_vote_lcapbeni hatırlayınız.... I_voting_barbeni hatırlayınız.... I_vote_rcap 
Fırat
beni hatırlayınız.... I_vote_lcapbeni hatırlayınız.... I_voting_barbeni hatırlayınız.... I_vote_rcap 
gamzeligüzel
hazal_331
fahriye92
bushra
SHETANE
demet-00
onkolik
DeLi_RüZg@R
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
En son konular
» Kader - İllaki Kader (2008)
beni hatırlayınız.... Icon_minitimePtsi Mayıs 04, 2009 8:05 am tarafından kucuk

» Emrah - Yelpaze Albümü (2008)
beni hatırlayınız.... Icon_minitimeCuma Mart 13, 2009 6:51 pm tarafından kucuk

» Teoman & Yüksek Sadakat [2008]
beni hatırlayınız.... Icon_minitimePerş. Şub. 26, 2009 9:07 am tarafından talat

» cumhuriyetimzn 84.yılı içn 84 e kadr sayıyırz
beni hatırlayınız.... Icon_minitimeCuma Eyl. 05, 2008 6:31 pm tarafından harbikiz

» A_dan_Z_ye Türkiyemiz Çok Güzel Tavsiye Edebilirim :)
beni hatırlayınız.... Icon_minitimeCuma Eyl. 05, 2008 9:39 am tarafından harbikiz

» Güzel Yurdum Çocuk Şarkısı Çok Güzel Tavsiye Edilir :)
beni hatırlayınız.... Icon_minitimeCuma Eyl. 05, 2008 9:39 am tarafından harbikiz

» Türkiyenin 4 yanında Çocuk Şarkısı Çok Güzel Tavsiye Edilir :)
beni hatırlayınız.... Icon_minitimeCuma Eyl. 05, 2008 9:38 am tarafından harbikiz

» Çocuklarda davranış sorunu: Yalan söyleme
beni hatırlayınız.... Icon_minitimePerş. Eyl. 04, 2008 6:58 pm tarafından harbikiz

» Terör çocuğunuzu etkilemesin
beni hatırlayınız.... Icon_minitimePerş. Eyl. 04, 2008 6:57 pm tarafından harbikiz

» Sağlıklı iletişimin en temel kavramı; empati
beni hatırlayınız.... Icon_minitimePerş. Eyl. 04, 2008 6:55 pm tarafından harbikiz

beni hatırlayınız....

YazarMesaj
harbikiz

harbikiz

Kadın
Lakap : harbikiz

beni hatırlayınız.... Empty
MesajKonu: beni hatırlayınız....   beni hatırlayınız.... Icon_minitimeÇarş. Ağus. 06, 2008 1:34 pm

beni hatırlayınız.... Yazi5wh6

******, Cumhuriyet'in 10. Yıl Söylevi taslağında yer alan bu bölümü, Genel Yazmanı Hikmet Bayur'un bu söylemin ölümü çağrıştırdığını ve ulusa veda anlamı içerdiğini söyleyerek kaldırılmasını rica etmesi üzerine söylevden çıkarmıştır. Ancak yine Ata'dan bir anı olarak kalan bu yazı bize, gerçek ******çülerin ******'ün unutulmasına yol açılmaması için çalışması gerektiğini, ******'ün sevgi ve nefretlerini hiç unutmamaları gerektiğini göstermesi açısından da önemlidir.
"Bu söylediklerim hakikat olduğu gün sizden ve bütün medeni beşeriyetten dileğim şudur : Beni hatırlayınız."

Kemal ATATÜRK
https://dogru.yetkinforum.com

beni hatırlayınız....
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-