www.dogru.turkforumpro.net
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

www.dogru.turkforumpro.net

Paylaşımın adresi

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
En iyi yollayıcılar
harbikiz
Yalova Benim kentimdir( Mustafa Kemal Atatürk\'e Saygıyla) I_vote_lcapYalova Benim kentimdir( Mustafa Kemal Atatürk\'e Saygıyla) I_voting_barYalova Benim kentimdir( Mustafa Kemal Atatürk\'e Saygıyla) I_vote_rcap 
Fırat
Yalova Benim kentimdir( Mustafa Kemal Atatürk\'e Saygıyla) I_vote_lcapYalova Benim kentimdir( Mustafa Kemal Atatürk\'e Saygıyla) I_voting_barYalova Benim kentimdir( Mustafa Kemal Atatürk\'e Saygıyla) I_vote_rcap 
gamzeligüzel
hazal_331
fahriye92
bushra
SHETANE
demet-00
onkolik
DeLi_RüZg@R
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
En son konular
» Kader - İllaki Kader (2008)
Yalova Benim kentimdir( Mustafa Kemal Atatürk\'e Saygıyla) Icon_minitimePtsi Mayıs 04, 2009 8:05 am tarafından kucuk

» Emrah - Yelpaze Albümü (2008)
Yalova Benim kentimdir( Mustafa Kemal Atatürk\'e Saygıyla) Icon_minitimeCuma Mart 13, 2009 6:51 pm tarafından kucuk

» Teoman & Yüksek Sadakat [2008]
Yalova Benim kentimdir( Mustafa Kemal Atatürk\'e Saygıyla) Icon_minitimePerş. Şub. 26, 2009 9:07 am tarafından talat

» cumhuriyetimzn 84.yılı içn 84 e kadr sayıyırz
Yalova Benim kentimdir( Mustafa Kemal Atatürk\'e Saygıyla) Icon_minitimeCuma Eyl. 05, 2008 6:31 pm tarafından harbikiz

» A_dan_Z_ye Türkiyemiz Çok Güzel Tavsiye Edebilirim :)
Yalova Benim kentimdir( Mustafa Kemal Atatürk\'e Saygıyla) Icon_minitimeCuma Eyl. 05, 2008 9:39 am tarafından harbikiz

» Güzel Yurdum Çocuk Şarkısı Çok Güzel Tavsiye Edilir :)
Yalova Benim kentimdir( Mustafa Kemal Atatürk\'e Saygıyla) Icon_minitimeCuma Eyl. 05, 2008 9:39 am tarafından harbikiz

» Türkiyenin 4 yanında Çocuk Şarkısı Çok Güzel Tavsiye Edilir :)
Yalova Benim kentimdir( Mustafa Kemal Atatürk\'e Saygıyla) Icon_minitimeCuma Eyl. 05, 2008 9:38 am tarafından harbikiz

» Çocuklarda davranış sorunu: Yalan söyleme
Yalova Benim kentimdir( Mustafa Kemal Atatürk\'e Saygıyla) Icon_minitimePerş. Eyl. 04, 2008 6:58 pm tarafından harbikiz

» Terör çocuğunuzu etkilemesin
Yalova Benim kentimdir( Mustafa Kemal Atatürk\'e Saygıyla) Icon_minitimePerş. Eyl. 04, 2008 6:57 pm tarafından harbikiz

» Sağlıklı iletişimin en temel kavramı; empati
Yalova Benim kentimdir( Mustafa Kemal Atatürk\'e Saygıyla) Icon_minitimePerş. Eyl. 04, 2008 6:55 pm tarafından harbikiz

Yalova Benim kentimdir( Mustafa Kemal ******\'e Saygıyla)

YazarMesaj
harbikiz

harbikiz

Kadın
Lakap : harbikiz

Yalova Benim kentimdir( Mustafa Kemal Atatürk\'e Saygıyla) Empty
MesajKonu: Yalova Benim kentimdir( Mustafa Kemal ******'e Saygıyla)   Yalova Benim kentimdir( Mustafa Kemal Atatürk\'e Saygıyla) Icon_minitimeÇarş. Ağus. 06, 2008 10:50 am

Çiçeklerle, seralarla,ormanlarla süslüdür,
Karaca Arboretum’la bülbül seslidir,
Onyedi Ağustosta yürekler yaslıdır,
******’ün Yalı kent dediği Yalova.

Çınarlarla kaplıdır, yeşil mavi yolları,
Çocuk kültür şenliği ile açar elleri,
Bin derde dermandır, Termal’in şifa sulu yerleri,
******’ün güzel kent dediği Yalova.

Bindokuzyüzdoksanbeşte, yetmişyedinci il oldu,
Delmeceyle, Erikliyle, Kadırgayla, Altın Çınarla güldü,
******’ü “Yürüyen Köşk’te yaşarken buldu,
******’ün yaşanacak kent dediği Yalova.

Akköy’de, Kocadere’de, Tavşanlı’da şehitler verdi,
Yağlı güreşlerde şöleni, coşkuyu buldu,
Temmuzda özgürlük bayramını şehit kanıyla aldı,
******’ün vatansever kent dediği Yalova.

Altın Karanfiller kokar halk oyunlarında,
Çiçekçilik fuarında çiçekler boylarında,
Dürüstlük, temizlik, insanlarının huylarında,
******’ün dürüst kent dediği Yalova.

Ihlamuruyla, kestanesiyle, balıyla,
Şenköy’ün festivalli kızılcıklarıyla,
Altınova’nın kirazı, hurması,dağ çileği, gülüyle,
******’ün meşhur kent dediği Yalova.

Gün batımında yakamozlar görülür,
Çınarcık’ta, Esenköy’de, Armutlu’da denizlere girilir,
Kurtköy’de Kırmızı benekli alabalığın tadına varılır,
******’ün çiçek kent dediği Yalova.

Güneyköy’de altın, gümüş işlenir,
Sugören’de ipek halı başlanır,
Yalova’da yaşayan Yalova’da yaşlanır,
******’ün geleceğin kenti dediği Yalova.

Hayrettin Karaca, Sırrı Acar, Mehmet Okur,
Öğretmen Yusuf Ziya şanı ile anılır,
Yağlı kır pidesi sofralarda sunulur,
******’ün gül kent dediği Yalova.

Su düşen çağlayanından sular dökülür,
Yamaçlara elma ile gül fidanı dikilir,
İstanbul’dan, Bursa’dan insanın gözüne takılır,
******’ün su kenti dediği Yalova.

Türk boyları, Kafkaslardan şölenlere gelirler,
Yalova’da yaşayanlar huzur bulurlar,
İstanbul’u Marmara’dan görürler,
******’ün benim kentimdir dediği Yalova.

03.12.2007 Yalova
Yavuz Bayram Çalışkan
https://dogru.yetkinforum.com

1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Mustafa Kemal Seslense