www.dogru.turkforumpro.net
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

www.dogru.turkforumpro.net

Paylaşımın adresi

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
En iyi yollayıcılar
harbikiz
!!GÜZEL Bİ SİİRR !! I_vote_lcap!!GÜZEL Bİ SİİRR !! I_voting_bar!!GÜZEL Bİ SİİRR !! I_vote_rcap 
Fırat
!!GÜZEL Bİ SİİRR !! I_vote_lcap!!GÜZEL Bİ SİİRR !! I_voting_bar!!GÜZEL Bİ SİİRR !! I_vote_rcap 
gamzeligüzel
hazal_331
fahriye92
bushra
SHETANE
demet-00
onkolik
DeLi_RüZg@R
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
En son konular
» Kader - İllaki Kader (2008)
!!GÜZEL Bİ SİİRR !! Icon_minitimePtsi Mayıs 04, 2009 8:05 am tarafından kucuk

» Emrah - Yelpaze Albümü (2008)
!!GÜZEL Bİ SİİRR !! Icon_minitimeCuma Mart 13, 2009 6:51 pm tarafından kucuk

» Teoman & Yüksek Sadakat [2008]
!!GÜZEL Bİ SİİRR !! Icon_minitimePerş. Şub. 26, 2009 9:07 am tarafından talat

» cumhuriyetimzn 84.yılı içn 84 e kadr sayıyırz
!!GÜZEL Bİ SİİRR !! Icon_minitimeCuma Eyl. 05, 2008 6:31 pm tarafından harbikiz

» A_dan_Z_ye Türkiyemiz Çok Güzel Tavsiye Edebilirim :)
!!GÜZEL Bİ SİİRR !! Icon_minitimeCuma Eyl. 05, 2008 9:39 am tarafından harbikiz

» Güzel Yurdum Çocuk Şarkısı Çok Güzel Tavsiye Edilir :)
!!GÜZEL Bİ SİİRR !! Icon_minitimeCuma Eyl. 05, 2008 9:39 am tarafından harbikiz

» Türkiyenin 4 yanında Çocuk Şarkısı Çok Güzel Tavsiye Edilir :)
!!GÜZEL Bİ SİİRR !! Icon_minitimeCuma Eyl. 05, 2008 9:38 am tarafından harbikiz

» Çocuklarda davranış sorunu: Yalan söyleme
!!GÜZEL Bİ SİİRR !! Icon_minitimePerş. Eyl. 04, 2008 6:58 pm tarafından harbikiz

» Terör çocuğunuzu etkilemesin
!!GÜZEL Bİ SİİRR !! Icon_minitimePerş. Eyl. 04, 2008 6:57 pm tarafından harbikiz

» Sağlıklı iletişimin en temel kavramı; empati
!!GÜZEL Bİ SİİRR !! Icon_minitimePerş. Eyl. 04, 2008 6:55 pm tarafından harbikiz

!!GÜZEL Bİ SİİRR !!

2 posters
YazarMesaj
hazal_331
Normal üye
Normal üye
hazal_331

Kadın

!!GÜZEL Bİ SİİRR !! Empty
MesajKonu: !!GÜZEL Bİ SİİRR !!   !!GÜZEL Bİ SİİRR !! Icon_minitimeSalı Ağus. 05, 2008 9:34 pm

Zaman akıyor gidiyor. Mevsimler değişiyor, gökyüzüne lacivert uzanmış, aklımda yine her gün her an her dakika olduğu gibi yine sen varsın. Islak hecelere dökülmüş hayallerim demek istediklerim çok diyecek halim, dayanacak gücüm yok… yokluğuna yazdığım yazılarla avunuyor ruhum. Bir tek sen kalmıştın benimle. Seninle tutunmuştum ben hayata. En çok seni sevmiştim, senin için baş etmiştim her şeyle. Ne zaman boğulacak gibi olsam sen gelmiştin aklıma; daha çok gayret etmiştim ve sırf “sen varsın” diye daha çok tutunmuştum kahrolası hayata...

Biraz yokluğunu sereceğim zamanın önüne. gidişine film yapıp,bir seni bir beni oynatacağım. Her karede gözlerin gelecek gözümün önüne… her karede donup kalacak, bir yere odaklanacak düşlerim. Sensizliği kabullenemeyeceğim uzunca bir süre… belki avutmaya çalışacağım, kendimi oyalayacağım sahte gülüşlerle… ama biliyorum ki seni getirmeyecek hiç bir şey… bitti demeye halim kalmayacak ağlamaktan… içime atacağım göz yaşlarımı, belki de yüreğime akıtacağım bir bir… peki beynime anlatsam da kalbime nasıl söz geçireceğim? bir yıkım sanki bu… uzun süre inşa edilemeyecek bir yıkım…

.Harabeye dönmüş ruhum…Belki kelimeler hep dillerde saklı kalacak. Karanlıklar büyüyecek avuç içlerimizde. Ellerimiz hep yabancı kalacak birbirine. Artık adımızı sayıklayamayacağız ve günlerimiz “seni seviyorum” diyemeden bitecek… yerini dolduramayacak hiç bir şey… kelimelerim de sen olmayacaksın artık… sana seviyorum diyemeyeceğim her gün bitişinde…
ramazansahin3344

ramazansahin3344

Erkek

!!GÜZEL Bİ SİİRR !! Empty
MesajKonu: Geri: !!GÜZEL Bİ SİİRR !!   !!GÜZEL Bİ SİİRR !! Icon_minitimeÇarş. Ağus. 13, 2008 3:54 pm

[b]GÜZEL Bİ ŞİİR OLMUŞ GERÇEKTEN
http://mersinmalatya3344.blogcu.com

!!GÜZEL Bİ SİİRR !!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-