www.dogru.turkforumpro.net
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

www.dogru.turkforumpro.net

Paylaşımın adresi

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
En iyi yollayıcılar
harbikiz
Emre: ''Heyecanlandım..'' I_vote_lcapEmre: ''Heyecanlandım..'' I_voting_barEmre: ''Heyecanlandım..'' I_vote_rcap 
Fırat
Emre: ''Heyecanlandım..'' I_vote_lcapEmre: ''Heyecanlandım..'' I_voting_barEmre: ''Heyecanlandım..'' I_vote_rcap 
gamzeligüzel
hazal_331
fahriye92
bushra
SHETANE
demet-00
onkolik
DeLi_RüZg@R
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
En son konular
» Kader - İllaki Kader (2008)
Emre: ''Heyecanlandım..'' Icon_minitimePtsi Mayıs 04, 2009 8:05 am tarafından kucuk

» Emrah - Yelpaze Albümü (2008)
Emre: ''Heyecanlandım..'' Icon_minitimeCuma Mart 13, 2009 6:51 pm tarafından kucuk

» Teoman & Yüksek Sadakat [2008]
Emre: ''Heyecanlandım..'' Icon_minitimePerş. Şub. 26, 2009 9:07 am tarafından talat

» cumhuriyetimzn 84.yılı içn 84 e kadr sayıyırz
Emre: ''Heyecanlandım..'' Icon_minitimeCuma Eyl. 05, 2008 6:31 pm tarafından harbikiz

» A_dan_Z_ye Türkiyemiz Çok Güzel Tavsiye Edebilirim :)
Emre: ''Heyecanlandım..'' Icon_minitimeCuma Eyl. 05, 2008 9:39 am tarafından harbikiz

» Güzel Yurdum Çocuk Şarkısı Çok Güzel Tavsiye Edilir :)
Emre: ''Heyecanlandım..'' Icon_minitimeCuma Eyl. 05, 2008 9:39 am tarafından harbikiz

» Türkiyenin 4 yanında Çocuk Şarkısı Çok Güzel Tavsiye Edilir :)
Emre: ''Heyecanlandım..'' Icon_minitimeCuma Eyl. 05, 2008 9:38 am tarafından harbikiz

» Çocuklarda davranış sorunu: Yalan söyleme
Emre: ''Heyecanlandım..'' Icon_minitimePerş. Eyl. 04, 2008 6:58 pm tarafından harbikiz

» Terör çocuğunuzu etkilemesin
Emre: ''Heyecanlandım..'' Icon_minitimePerş. Eyl. 04, 2008 6:57 pm tarafından harbikiz

» Sağlıklı iletişimin en temel kavramı; empati
Emre: ''Heyecanlandım..'' Icon_minitimePerş. Eyl. 04, 2008 6:55 pm tarafından harbikiz

Emre: ''Heyecanlandım..''

YazarMesaj
harbikiz

harbikiz

Kadın
Lakap : harbikiz

Emre: ''Heyecanlandım..'' Empty
MesajKonu: Emre: ''Heyecanlandım..''   Emre: ''Heyecanlandım..'' Icon_minitimeCuma Ağus. 01, 2008 12:55 pm

İlk maçında MTK Budapeşte mücadelesi ile Fenerbahçe formasına "merhaba" diyen Emre Belözoğlu, kendisi için heyecan verici bir maç olduğunu söyledi. Yıldız futbolcu, "Sahaya girdiğimde heyecanlanmadım dersem yalan olur" diye konuştu ve mücadele ile takım hakkında yorumda bulundu..

Karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, sahaya çok değişik duygularla çıktığını dile getiren Emre, ''Sahaya girdiğimde heyecanlanmadım dersem yalan olur. Bunlar tatlı heyecanlar. Taraftarlarımız da bana destek oldu. Ben de onlara iyi futbol oynayarak karşılık verip takıma faydalı olmaya çalışacağım'' dedi.

Takım olarak yavaş yavaş hazır hale geldiklerine de değinen Emre, ''Rakibimizden çok çok güçlü olduğumuz aşikar. Oyuna konsantre olamadığımız zamanda sıkıntımız oldu. Diğer zamanlarda çok etkiliydik. Daha fazla atabilirdik. Rakibin net pozisyonu dahi yok. İnşallah bu turu geçip, diğer turdaki maça konsantre olmalıyız'' ifadelerini kullandı.
https://dogru.yetkinforum.com

Emre: ''Heyecanlandım..''
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Yunus Emre