www.dogru.turkforumpro.net
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

www.dogru.turkforumpro.net

Paylaşımın adresi

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
En iyi yollayıcılar
harbikiz
msnde kız ekledikten sonra geçen diyologlar :D I_vote_lcapmsnde kız ekledikten sonra geçen diyologlar :D I_voting_barmsnde kız ekledikten sonra geçen diyologlar :D I_vote_rcap 
Fırat
msnde kız ekledikten sonra geçen diyologlar :D I_vote_lcapmsnde kız ekledikten sonra geçen diyologlar :D I_voting_barmsnde kız ekledikten sonra geçen diyologlar :D I_vote_rcap 
gamzeligüzel
hazal_331
fahriye92
bushra
SHETANE
demet-00
onkolik
DeLi_RüZg@R
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
En son konular
» Kader - İllaki Kader (2008)
msnde kız ekledikten sonra geçen diyologlar :D Icon_minitimePtsi Mayıs 04, 2009 8:05 am tarafından kucuk

» Emrah - Yelpaze Albümü (2008)
msnde kız ekledikten sonra geçen diyologlar :D Icon_minitimeCuma Mart 13, 2009 6:51 pm tarafından kucuk

» Teoman & Yüksek Sadakat [2008]
msnde kız ekledikten sonra geçen diyologlar :D Icon_minitimePerş. Şub. 26, 2009 9:07 am tarafından talat

» cumhuriyetimzn 84.yılı içn 84 e kadr sayıyırz
msnde kız ekledikten sonra geçen diyologlar :D Icon_minitimeCuma Eyl. 05, 2008 6:31 pm tarafından harbikiz

» A_dan_Z_ye Türkiyemiz Çok Güzel Tavsiye Edebilirim :)
msnde kız ekledikten sonra geçen diyologlar :D Icon_minitimeCuma Eyl. 05, 2008 9:39 am tarafından harbikiz

» Güzel Yurdum Çocuk Şarkısı Çok Güzel Tavsiye Edilir :)
msnde kız ekledikten sonra geçen diyologlar :D Icon_minitimeCuma Eyl. 05, 2008 9:39 am tarafından harbikiz

» Türkiyenin 4 yanında Çocuk Şarkısı Çok Güzel Tavsiye Edilir :)
msnde kız ekledikten sonra geçen diyologlar :D Icon_minitimeCuma Eyl. 05, 2008 9:38 am tarafından harbikiz

» Çocuklarda davranış sorunu: Yalan söyleme
msnde kız ekledikten sonra geçen diyologlar :D Icon_minitimePerş. Eyl. 04, 2008 6:58 pm tarafından harbikiz

» Terör çocuğunuzu etkilemesin
msnde kız ekledikten sonra geçen diyologlar :D Icon_minitimePerş. Eyl. 04, 2008 6:57 pm tarafından harbikiz

» Sağlıklı iletişimin en temel kavramı; empati
msnde kız ekledikten sonra geçen diyologlar :D Icon_minitimePerş. Eyl. 04, 2008 6:55 pm tarafından harbikiz

msnde kız ekledikten sonra geçen diyologlar :D

YazarMesaj
harbikiz

harbikiz

Kadın
Lakap : harbikiz

msnde kız ekledikten sonra geçen diyologlar :D Empty
MesajKonu: msnde kız ekledikten sonra geçen diyologlar :D   msnde kız ekledikten sonra geçen diyologlar :D Icon_minitimeÇarş. Tem. 23, 2008 12:15 pm

msnde kız ekledikten sonra geçen diyologlar Very Happy

: erkek
k: kız

e slm
k slmda kimsiniz
e ıı şey ben murat
k hangi murat
e dördüncü murat eueheu
k defol

e slm naber
k slm iii kimsin
e benmi
k yok arkandaki
e ha o ercan
k byyy
e tüh be ercanın yüzünden engelledi

e ya nerdesin görüşmeyeli çok ayıp ediyosun ha
k pardon?
e tamam bi daha olmasın
k sen de kimsin be defol

k msn adresimi nerden aldınız
e ıı migrosda ucuzluk vardı toptan aldım
e tüh be çevrim dışı oldu

k kimsiniz
e talihine darılmış umutlara sarılmış sevmişte terk edilmiş bir gönül yorgunuyum:D
k böyle birini tanımıyorum by

k adresimi nerden buldun
e ıı şey dün gece ak sakallı bi dede rüyamda bu adresi verdi
k söyle o dedeye bi milli piyangodan sonra çöp çatanlığamı başladı
e valla bende anlamadım
k hadi sana tatlı rüyalar anca buluşursun ak sakallı dedeyle

e slm ben ahmet
k hangi ahmet
e unutuldukmu yoksa
k haa anteptekimi
e eeevet o işte
k amma kekmissin benim antepte tanıdığım yokki by

e slm ben mehmet ağa
k hangi mehmet ağa
e çizmeli kedinin ağası
k nasıl yani
e sarı çizmeli mehmet ağa işte
k öylemi biz şehre taşındık ağalık kalktı by

k slm adresimi nerden buldunuz
e googleden yav adamlar ne güzel yapmış aradığın herşey var
k ben öyle kolay bulunmam
e ozaman sen hintlisin
k ne alaka
e kolay bulunmuyasan bulunmaz hint kumaşısın ehuehe
k hahaha çok komik msn em görmesin seni

e slm mailimi nerden aldın
k benmi almışım sen kaydettin
e ben kaydettim diye eklemen mi lazım hemen
k ee sen bilirsin ozaman byy

k slm
e slm
k isim ne nerden
e vayy direk mevzu ha
k sana iylik yaramaz
e dur gitmeee tamam tamam tüh gitti

--------------------------------------------------------------------------------
https://dogru.yetkinforum.com

msnde kız ekledikten sonra geçen diyologlar :D
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-