www.dogru.turkforumpro.net
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

www.dogru.turkforumpro.net

Paylaşımın adresi

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
En iyi yollayıcılar
harbikiz
Dalgalandımda Duruldum I_vote_lcapDalgalandımda Duruldum I_voting_barDalgalandımda Duruldum I_vote_rcap 
Fırat
Dalgalandımda Duruldum I_vote_lcapDalgalandımda Duruldum I_voting_barDalgalandımda Duruldum I_vote_rcap 
gamzeligüzel
hazal_331
fahriye92
bushra
SHETANE
demet-00
onkolik
DeLi_RüZg@R
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
En son konular
» Kader - İllaki Kader (2008)
Dalgalandımda Duruldum Icon_minitimePtsi Mayıs 04, 2009 8:05 am tarafından kucuk

» Emrah - Yelpaze Albümü (2008)
Dalgalandımda Duruldum Icon_minitimeCuma Mart 13, 2009 6:51 pm tarafından kucuk

» Teoman & Yüksek Sadakat [2008]
Dalgalandımda Duruldum Icon_minitimePerş. Şub. 26, 2009 9:07 am tarafından talat

» cumhuriyetimzn 84.yılı içn 84 e kadr sayıyırz
Dalgalandımda Duruldum Icon_minitimeCuma Eyl. 05, 2008 6:31 pm tarafından harbikiz

» A_dan_Z_ye Türkiyemiz Çok Güzel Tavsiye Edebilirim :)
Dalgalandımda Duruldum Icon_minitimeCuma Eyl. 05, 2008 9:39 am tarafından harbikiz

» Güzel Yurdum Çocuk Şarkısı Çok Güzel Tavsiye Edilir :)
Dalgalandımda Duruldum Icon_minitimeCuma Eyl. 05, 2008 9:39 am tarafından harbikiz

» Türkiyenin 4 yanında Çocuk Şarkısı Çok Güzel Tavsiye Edilir :)
Dalgalandımda Duruldum Icon_minitimeCuma Eyl. 05, 2008 9:38 am tarafından harbikiz

» Çocuklarda davranış sorunu: Yalan söyleme
Dalgalandımda Duruldum Icon_minitimePerş. Eyl. 04, 2008 6:58 pm tarafından harbikiz

» Terör çocuğunuzu etkilemesin
Dalgalandımda Duruldum Icon_minitimePerş. Eyl. 04, 2008 6:57 pm tarafından harbikiz

» Sağlıklı iletişimin en temel kavramı; empati
Dalgalandımda Duruldum Icon_minitimePerş. Eyl. 04, 2008 6:55 pm tarafından harbikiz

Dalgalandımda Duruldum

YazarMesaj
harbikiz

harbikiz

Kadın
Lakap : harbikiz

Dalgalandımda Duruldum Empty
MesajKonu: Dalgalandımda Duruldum   Dalgalandımda Duruldum Icon_minitimeÇarş. Tem. 23, 2008 11:15 am

Dalgalandımda Duruldum

Ne olursun güzelim sevsen beni
Yar deyipte sinene sarsan beni
Bir gün öldürecek sin aman aman
En sonunda sen beni

Dalgalandımda duruldum
Koştum ardından yoruldum
Binlerce güzel gördüm
En son sana vuruldum

Yaktı yaktı kül etti eritti beni
Mecnuna dönderdi bu sevda beni
Aşık gibi sevme sen aman aman
Kardeş gibi sev beni

--------------------------------------------------------------------------------
https://dogru.yetkinforum.com

Dalgalandımda Duruldum
1 sayfadaki 1 sayfası